Tuesday, January 15, 2013

38é SketchCrawl BCN, 19 de gener del 2013Una mica tard,  però millor que mai, no? Us deixo aquí l'itinerari de l'SketchCrawl d'aquest segur que ben  fred dissabte 19 de gener.  S'enceta doncs,  el primer SketchCrawl del 2013 encarant-se amb valentia amb el Sr.Temps i al seu seguici de virus que ronden pels carrers buscant víctimes desprevingudes. 

L'itinerari proposat el situem en el barri de SANT ANDREU. S'inicia amb punt de reunió a la plaça Orfila ( Línia 1, Sant Andreu ). Des d'allà mateix es pot començar amb la vistosa església de Sant Andreu de Palomar amb un bon grapat de perspectives possibles. Tot seguit entrant pel carreró de l'Ajuntament anem a petar a la plaça del rellotge, centre neuràlgic de la vida associativa i comercial de l'antic municipi de Sant Andreu de Palomar amb una font pública artística de ferro colat al bell mig.  Si recolem per Gran de Sant Andreu arribem a una Farmàcia modernista fundada el 1896 que actualment regenta la quarta generació de la mateixa família. La façana es conserva tal qual es va inaugurar.  Des de la mateixa plaça del Rellotge, cantonada Gran de Sant Andreu amb Pons i Gallarza  es contempla la Casa Vidal, edifici modernista del 1906 projectat per Francesc Berenguer Mestres que col·laborà amb Gaudí en la Colonia Güell, tal com mostra el seu estil. Tot just a sota, en els baixos del mateix edifici hi trobem el Bar Versalles fundat el 1928 amb tot una sèrie de revestiments modernistes dins el local.  Continuant per Gran de Sant Andreu ens creuem amb el carrer del Mercat, des d'on ja es visualitza l'arcada que presenta el Mercat. Possibilitats de dibuixar carrer del Mercat o entrar a les porxades que envolten el Mercat. A uns minuts trobem l'església de Sant Pacià, d'estil neogòtic, construïda entre el 1876 i el 1881. 

Havent fet un mos la tarda es pot acabar tirant més direcció cap  a la Sagrera fin a la plaça Masadas, amb una porxada molt maca que convida a un dibuix tranquil. I finalitzant,  tocant el metro de la Sagrera, els jardins d'Elx amb l'església de Cristo Rei.

Bons dibuixos!!!5 comments:

shiembcn said...

Me parece un recorrido cojonudo, un autentico maratón de dibujo, todo un reto completarlo, un abrazo David.

isaac duenyas said...

Excel.lent Petit Demiurg!!!

shana rey said...

jajaja siempre coincidís en enero con la celebración de mi cumple!
No podré ir ya que vienen amigos de Madrid y haremos un poquito de turismo.
Pasadlo bien!

Petit Demiürg said...

Molt bé, nanos, amb aquesta il·lusió dibuixaire Mr.Cold poc tindrà a rascar. Si el temps es compliqués, no he afegit al mapa directament la ruta alternativa per no atabalar-vos, però es podria tirar des de Plaça Orfila cap a Can Fabra i Fabra i Coats, pel carrer Segre. Seria deixar el dibuix de carrer per fer dibuix de grans superfícies mapa: http://goo.gl/maps/1D1Bd

clara said...

Ambicioso. ¡Feliz sketchcrawl y felices dibujos!, desde ZGZ<. ¡ánimo y recuerdos!.