Sunday, January 20, 2013

SANT ANDREU, 38é SketchCrawl BCN


Bones, malats del dibuix urbà. Dissabte va ser un regal per a aquells que creiem en l'art com  acció lliure, desinteressada i col·lectiva en la seva vessant social, no associativa. En l'sketchcrawl més complicat de l'any, tant per la climatologia en que cau la reunió de gener, com pel poc temps d'avís (quatre dies abans es va penjar al blog) la resposta dels amics del dibuix urbà va ser encomiable. Moltes cares conegudes i nouvinguts que, com sempre, es van sorprendre positivament del bon rotllo i del bon nivell que hi ha entre el personal.  Malauradament la pluja no ens va permetre acabar l'itinerari ni tampoc fer pinya, antics i nous,  a l'hora de dinar per allargar una divertida sobretaula. Per això mateix us encoratjo a continuar dibuixant i inclús acabar l'itinerari, no perdre el contacte i, als nous, emplaçar-vos a la següent trobada i seguir el blog per si haguessin convocatòries prèvies.

Salut i Bons dibuixos!!!


Us deixo un parell de dibuixos. El primer abans que la pluja fos massa preocupant, església de Sant Andreu de Palomar, i el segon dins el 'Bar Versalles' visionant 'la Plaça del Rellotge'.

4 comments:

shiembcn said...

Petit, me gusta mucho como dibujas, tus dibujos explican cosas mas alla de los trazos, que no te surjan dudas, te quedan muchos cuadernos por rellenar y espero acompañarte en unos cuantos, un abrazo.

lapin said...

me gusta como recuperaste la mancha negra en este ultimo dibujo.

Teresa Giménez Pous said...

Renoi, els teus dibuixos són molt interessants.

Petit Demiürg said...

Merci, dibuixadictes. Claro que seguimos dándole a la tinta! ...la maldita mancha. Dibujo acabado y se me ocurre darle al botoncito del rotu Posca de Iván...:S la circunstancia de Ortega en el Versalles salvada por don Tipp-Ex, he aquí nuestra suerte sobre los replicantes!!!