Monday, September 2, 2013

40th 1/2 SketchCrawl a la 31ª Setmana del Llibre en Català

Hola a tothom!

Després d'un Agost de vacances tornem a la càrrega amb el 40th 1/2 Sketchcrawl.

La Setmana del Llibre en Català (http://www.lasetmana.cat) ens convida a dibuixar la seva 31a edició que se celebra a la Plaça de la Catedral el pròxim Dissabte dia 7 de Setembre.

L'hora d'inici seran les 10.00h del matí i el punt de trobada davant de la caseta d'informació de la Setmana (veure plànol)

Dintre de totes les activitats: exposicions, lectures, concerts i la mateixa fira, la gent de La Setmana ens ha organitzat 2 itineraris literaris exclusius per a nosaltres! (veure imatge).
Degut a la limitació de places (màxim 25 persones), us demanem que ens escrigueu un correu electrònic (abans del Divendres a les 14.00h) per inscriure-us a l'adreça de contacte del blog: bcnsketchcrawl arroba gmail.com indicant l'itinerari preferent. Les 50 primeres persones tindran plaça a un o altre itinerari (segons disponibilitat).

A mes, per als primers 40 Sketchcrawlers que porteu algun dibuix de l'event a la caseta d'informació, us faran una fotografia amb el vostre quadern, i us lliuraran el pack de La Setmana amb un val de descompte per la compra de llibres, el diari La Vanguardia, i el punt de llibre i llapis de La Setmana. Als 15 primers també us convidaran a una cervesa Moritz.

Per altra banda, tan si podeu vindre Dissabte o no, us convidem a visitar la Setmana del Llibre en Català durant tota la seva durada (fins al Diumenge 15 de Setembre) i que també en feu córrer la veu. Podeu descarregar el dossier de La Setmana al següent link: www.lasetmana.cat/DOSSIER.pdf

Salutacions i fins dissabte!

No comments: